Singles hebben vaker onenightstands dan voorheen

\"\\"\\\\"\\\\"\\"\"

Dit blijkt uit onderzoek van online magazine Singlessite.nl.

Afknappers

Onenigtstands is voor 76 procent van de singles vandaag de dag geen enkel probleem. Het merendeel van hen doet dit dan ook met enige regelmaat. Tegenvallers en afknappers liggen echter op de loer. Naast een penetrante zweetlucht en passief vrijgedrag stelt men het beslist niet op prijs als men wordt vergeleken met voormalige bedpartners.

Oppeppers

Gevraagd naar de grootste pluspunten van een onenightstand blijken spanning, seks zonder verplichtingen en het verkennen van een onbekend lichaam het hoogst te scoren. Ook het zichzelf helemaal kunnen laten gaan wordt als positief ervaren. Minder prettig vinden ze de mogelijkheid van een tegenvaller, de angst om verliefd te worden en het afscheid nemen.

Veroveringen

Liefjes voor een nacht worden voornamelijk gescoord op internet (34%), het café (30%) en op feesten (28%). Maar oko worden ongenightstands via vrienden, de werkvloer of websites voor sekscontacten gescoord. Ten opzichte van 2005 zijn singles zich wel bewuster geworden van de risico’s die wisselende sekspartners met zich meebrengen. Het percentage dat structureel aan safe seks doet is gestegen van 38 naar 49 procent. 

© Telegraaf.nl/Vrouw